<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: La Taverna. La Zavat

Cooking with my soul

11 apr. 2013

La Taverna. La Zavat





Azi vreau sa va povestesc despre ultima mea aventura culinara. Se numeste Taverna La Zavat si o gasiti in bucuresti pe Popa Nan. Cum am ajuns eu aici? Am castigat un concurs. De fapt au ei concursul asta saptamanal pe facebook., asa ca puteti sa participati si voi. Sa nu credeti ca scriu acum review-ul asta pentru ca am castigat. Daca cititi blogul stiti ca daca nu-mi place ceva, totdeuna scriu adevarul. Dar de data asta chiar mi-a placut. Mult! Si e greu sa ma multumeasca pe mine masa la un restaurant.
Taverna La Zavat e situata pe o strada centrala si circulata, dar intrand inauntru gasesti o oaza de liniste. Cu muzica frumoasa greceasca. Ce mi-a placut mult e ca are saloane separate pentru fumatori si nefumatori. Pentru mine e foarte important sa nu plec acasa mirosind a tutun!





Pentru inceput, pe masa au aparut antreurile: Hummus, Icre de crap, Branza feta condimentata. Foarte consistente toate, asa ca te puteai satura doar cu ele. Mai ales ca au avut alaturi pita calda.



Bune toate. Icre adevarate, nu din alea umflate cu paine sau mai stiu eu ce. Cu ceapa rosie.


Branza cremoasa, foarte putin sarata si stropita cu un ulei cu ardei iuti. Cel mai mult mi-a placut hummusul, pe care nu stiu de ce ei il numesc Tahini. Eu stiu ca tahini e pasta de susan, pe care in nici un caz nu o poti manca simpla. Ce am mancat eu, foarte bun de altfel, era pasta de naut cu tahini, adica hummus.


Felul principal a fost un file de dorada la gratar, cu legume intr-un sos cu otet balsamic si ardei iute.


Pestele bine facut, suculent si nu uscat. Legumele facute, dar inca tari. Iar sosul o nebunie. Impreuna s-au amestecat intr-o farfurie gustoasa, cu textura si atragatoare ochiului. Si papilelor gustative.


Desertul a intregit toata masa. De fapt cred ca pe el trebuia sa-l mancam primul :P
Tort de ciocolata cu nuca si caramel Ce-ti poti dori mai mult?




Etichete: , , ,

2 comentarii:

  • Am fost si eu anul trecut la Taverna Pescareasca la Zavat si nu mi-a mai venit sa plec...am stat de la pranz pana seara tarziu, ca am avut cu cine ;-)
    Totul a fost minunat, am fost o rasfatata si o norocoasa.
    Cred ca la fel ai fost si tu.

    De Blogger Liana10, La 12 aprilie 2013 la 00:33  

  • Wow un adevarat festin culinar!

    De Anonymous Haplea, La 15 aprilie 2013 la 21:15  

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire