<data:blog.pageTitle/>

This Page

has moved to a new address:

http://www.retetedesuflet.ro

Sorry for the inconvenience…

Redirection provided by Blogger to WordPress Migration Service
Cooking with my soul: Supa crema de broccoli cu leurda si alune de padure / Broccoli creamy soup with wild garlic and hazelnuts

Cooking with my soul

26 mar. 2013

Supa crema de broccoli cu leurda si alune de padure / Broccoli creamy soup with wild garlic and hazelnuts






Pentru astazi m-am gandit ca reteta asta fusion e binevenita. Poate mancand din ea o sa fac si niste incantatii, doar doar o veni primavara! Cu toate ca zilele astea e tare frig, in piata a aparut leurda. Pe care de data asta am combinat-o cu o leguma verde: broccoli. Am fiert niste leurda in supa, dar am adaugat multa si sub forma cruda, in final, ca sa-i dea supei un usor iz usturoiat. Care s-a potrivit de minune in contextul general. Pentru textura am facut niste crutoane, pe care le-am amestecat cu niste alune prajite uscat si apoi zdrobite putin. Adica uite asa:



Supa crema de broccoli cu leurda si alune de padure

Ingrediente pentru 6 portii
  • 500 g broccoli, rupt in buchetele si spalat
  • 1 cartof mare, curatat
  • 1 ceapa, tocata
  • 2-3 legaturi de leurda, spalate
  • 50 g alune de padure prajite uscat
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare, piper dupa gust
  • crutoane
 Mod de pregatire:
  • In oala se incalzeste uleiul si in el se soteaza ceapa. Se adauga buchetelele de broccoli, cartoful taiat in cuburi, se acopera cu apa si se lasa la fiert 20 de minute. In ultimele 5 minute se adauga si una din legaturile de leurda. Supa cu tot cu legume se pune intr-un blender si se transforma in crema. Se transfera la loc in oala si se potriveste de sare si piper. Se mai da un clocot,
  • Restul de leurda se taie fasii si se pune in supa, dupa ce aceasta s-a luat de pe foc.
  • Supa se serveste cu crutoane si alune de padure

Etichete: , , , , , , , ,

13 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Abonați-vă la Postare comentarii [Atom]



<< Pagina de pornire